A devenit cunoscut prețul și data lansării de vânzare Samsung Galaxy S10
3 mins read

A devenit cunoscut prețul și data lansării de vânzare Samsung Galaxy S10

Cu cât au fost anunțate noile modele emblematice Samsung, cu atât mai multe detalii apar despre ele. Astăzi, preturile și configurațiile de memorie, precum și datele lansării Galaxy S10 au trecut pragul online.

Potrivit  Retailer-ului britanic Gizmodo Marea Britanie, modelul de bază Galaxy S10 Lite cu un ecran de 5.8 inch, va avea 128 GB de memorie non-volatilă și va costa 669 de lire sterline ( 850 dolari). Aceasta corespunde costului Galaxy S9 la începutul vânzărilor. Galaxy S10 de 6 inch, în versiunile 128 și 512 GB, a fost estimat la 799 de lire sterline (1.000 de lire) și respectiv 999 de lire sterline (1.250 dolari).

Modificările mai vechi ale modelului Galaxy S10 + vor primi nu numai șase camere și un ecran mare de 6,4 inch, dar și un preț mai impresionant. De exemplu, versiunea 128 și 512 GB va costa  899 de șlire sterline  (​​1130 de dolari) și 1099 de lire sterline (​​1390 de dolari), iar versiunea de top cu 1TB de memorie internă,  va costa 1399 de lire sterline ​​(1.760 de dolari).

Anunțarea noilor produse va avea loc pe 20 februarie la expoziția MWC, iar începutul vânzărilor este programat pentru 8 martie. Prețurile românești nu sunt încă cunoscute, însă cu TVA 20% inclus, prețul celei mai scumpe modificări va fi de peste 2.000 de dolari la rata actuală.

Samsung Galasy S10 Plus va primi șase camere

Fotografia mobilă se mișcă înainte prin salturi și limite. Mai înainte, tendința a fost dublu de camere de luat vederi în smartphone-uri emblematice, dar acum un astfel de arsenal pare să fie redus și este potrivit doar pentru utilizatorii bugetari.

Performanțele Samsung Galaxy S10 Plus,  vor fi anunțate la sfârșitul lunii februarie. Judecând după ele, noutatea va primi două camere frontale și patru pe spate. Un total de șase camere, ceea ce reprezintă un record absolut pe piața smartphone-urilor. Se poate ghici doar de ce dispozitivul are nevoie de un al doilea „ochi” în față. Poate fi o cameră cu unghi larg pentru auto-grupuri (cum ar fi în Google Pixel 3 XL) sau un senzor de adâncime care estompează fundalul în portrete.

Setul din spate include camere cu diferite lungimi focale – acest lucru este indicat de o dimensiune diferită a lentilelor. Cel mai probabil, modelul va fi echipat cu o cameră cu unghi larg și o cameră foto, precum și un senzor de adâncime. Samsung a făcut deja ceva similar în Galaxy A9 (2018), primul smartphone cu patru camere pe spate.

În plus,  față de versiunea Plus a modelului pilot, mai accesibile și mai compacte sunt Galaxy S10 Lite și Galaxy S10 care vor fi lansate cu două și trei camere pe spate, respectiv un singur modul frontal orientat. Se așteaptă ca toate modelele să fie prezentate la MWC la sfârșitul lunii februarie. În același timp, vor fi cunoscute, toate caracteristicile, prețurile și datele de lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *