Articole de imbracaminte de top pentru o figura foarte subtire.
3 mins read

Articole de imbracaminte de top pentru o figura foarte subtire.

In acelasi mod in care fetele care sufera un anumit grad de exces de greutate au dificultati in a-si alege hainele, de asemenea, cele cu o figura foarte subtire au adesea aceeasi problema.

Indiferent daca achizitionezi camasi pentru copii sau camasi pentru adulti, acestea trebuie sa se potriveasca pe corpul lor si prin urmare totul va incepe de la alegerea dimensiunii potrivite in functie de forma corpului. Acest lucru este valabil si pentru croiul camasilor.

Daca acesta este cazul tau atunci cand definesti ce tip de imbracaminte te favorizeaza, ar trebui sa incepi prin a analiza structura osoasa si modul in care umerii, soldurile, picioarele sunt -etc.- si care este zona care atrage cel mai mult atentia in corpul tau, la acest aspect pentru articole de imbracaminte care va permit sa creati un „echilibru” in figura, adica sa faceti partea de sus si de jos sa arate similar in dimensiune si / sau volum.

Poti alege camasi slim fit sau alte modele de camasi, dar tine cont de faptul ca cele slim se potrivesc in general persoanelor slabe in timp ce camasile normale se potrivesc si persoanelor ceva mai solide. Alege camasile potrivite pentru tine si vei descoperi cat de bine arati in fiecare tinuta purtata indiferent de silueta ta.

Daca este ceva care va deranjeaza cu adevarat ar trebui sa cautati in primul rand haine in functie de tipul de corp, mai degraba decat daca va place arata in magazin!

Daca dupa analiza initiala vi se pare ca umerii sunt subtiri si foarte ingusti si este ceea ce atrage cel mai mult atentia in corpul dvs., atunci ar trebui sa alegeti articole de imbracaminte care vizual „cred” volum mai mare in acea zona,astfel incat sa fie echilibrat cu soldul.

 In acest caz, modelele cu detalii izbitoare in zona umarului – cum  ar fi incruntari sau zboruri sau pliante – care adauga volum, sunt ideale.

In ceea ce priveste bustul mic sau foarte plat,va recomandam sa alegeti camasi slim fit cu detalii in acea zona,pentru a adauga volum si a-l face sa para mai mare.

Pentru a ascunde bratele foarte subtiri, de preferinta folositi bluze sau camasi slim fit cu maneci… Manecile de 3/4 sau lungi sunt o optiune foarte buna atunci cand vremea o permite, desi daca bratele tale pe langa cele subtiri sunt foarte lungi, vei lucra mai bine ¾.

Alte lucruri care va favorizeaza in articole de imbracaminte superioare, daca aveti o figura foarte subtire.

  • Decolteurile „inchise”.
  • Gatul
  • Bluzele sau puloverele atragatoare – in special cu maneci lungi sau 3/4-.
  • Articole de imbracaminte tesute sau cu tesaturi groase care „adauga” volum.
  • Utilizarea batistelor innodate in fata.

De asemenea, va sfatuim atunci cand vremea va permite, imbracati-va in „straturi” de haineAdica, utilizati mai multe articole de imbracaminte suprapuse pentru a crea un volum mai mare in partea de sus,  cum ar fi utilizarea unei veste pe un tricou, un tricou pe o camasa sau o camasa pe un tricou…

Ar trebui sa evitati:

  • Articole de imbracaminte in „strech” sau tesatura elastica si / sau foarte mulate pe corp.( camasa slim fit este o optiune de luat in calcul dar nu extrem de mulata)
  • Articole de imbracaminte foarte mari.
  • Curelele – in special cele foarte subtiri – .
  • Decolteuri foarte pronuntate

Daca te numeri printre iubitoarele de camasi si ai un corp subtire, evita sa porti camasi in nuante ce par a slabi corpul si mai mult si alege modele si culori in nuante diferite, care sa aduca un plus de volum tinutei tale. Atentie insa la combinatiile alese !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *