Bluze tricotate și bluze cu imprimeu pentru garderoba ta la modă
4 mins read

Bluze tricotate și bluze cu imprimeu pentru garderoba ta la modă

Bluzele tricotate sunt mereu la modă. Iar în fiecare sezon designerii nu se plictisesc să ne ofere din ce în ce mai multe modele şi stiluri noi. Deși, uneori, tot ce pare nou este doar puțin vechi și uitat.

Fiecare sezon își face propriile ajustări la un anumit stil de îmbrăcăminte. Sezonul acesta, bluzele tricotate frumoase sunt întotdeauna potrivite, deoarece principalul lucru este să știi ce să porți cu acest element feminin, pentru a crea look-uri elegante și unice.

Special pentru tine, dichisite.ro a colectat în exclusiviste bluze tricotate la modă în acest sezon și a decis, de asemenea, să te încânte cu o selecție bogată de produse noi pentru diferite categorii de vârstă și stilistice.

Bluze tricotate – Culori la modă

Așadar, pentru perioada toamnă-iarnă, designerii de modă au pregătit bluze de damă în culori închise și bogate, de exemplu, negru, ciocolată, cafea precum și nuanțe de verde elegant, vișiniu, albastru, violet, cireș.

Dar, fără îndoială, nuanțele luminoase vor împodobi bluzele de damă, diluând plictiseala vremii reci cu raze strălucitoare ale culorilor deschise. În tendință sunt bluze tricotate în tonuri de galben, portocaliu, roșu, albastru, roz, precum și bluzele tricotate de damă cu tot felul de elemente aplicate în decor.

Tonurile clasice și albul perfect în toate sensurile sunt în tendințe și în acest an, așa că bluzele tricotate în interpretarea clasică a schemei de culori sunt incontestabil populare și solicitate, atât pentru o imagine elegantă, cât și pentru garderoba de zi cu zi.

Dacă afară este frig, poți alege bluze tricotate, care au devenit o noutate neașteptată în 2021-2022, prezentate în diverse stiluri și culori. Bluzele tricotate decoltate, cu mâneci bufante îți vor reîmprospăta aspectul la modă. Simplitatea și eleganța, ca și până acum, sunt binevenite, și prin urmare, bluzele tricotate vor cuceri nu numai podiumurile, ci vor crea și imagini cu adevărat elegante pentru femeile obișnuite.

Bluze cu imprimeu

Dacă îți dorești ceva revigorant, interesant și extraordinar, alege bluze tricotate sau bluze cu imprimeu. Pentru cele care caută idei de asortare a bluzelor cu imprimeu, atunci pot afla că le pot purta în stiluri diferite, cu fuste scurte, cu fuste lungi, cu fuste denim, cu pantaloni eleganţi, blugi rupți și skinny, și bineînțeles, cu accesoriile potrivite.

Astăzi, este dificil să-ți imaginezi o fată modernă fără acest articol versatil în garderoba ei. O bluză cu imprimeu poate fi purtată la serviciu sau la o petrecere, în vacanțe sau într-o călătorie de afaceri, deoarece va arata grozav cu sau fără accesorii.

Astăzi, majoritatea brandurilor cu siguranță, vor include cel puțin câteva modele de bluze cu imprimeu în fiecare dintre colecțiile lor. Se potrivesc cu pantaloni, fuste, pantaloni scurți, blugi și chiar jambiere. Materialele folosite sunt diferite, de la bumbac, în și vâscoză, până la mătase, dantelă, voal și sifon.

Bluze cu imprimeu – Elemente de bază ale garderobei

O bluză cu imprimeu este un element de bază în garderoba oricărei doamne drăguțe. Ținând cont de siluetă, caracterul, domeniul de activitate sau doar starea de spirit, îți poți crea o imagine unică care să sublinieze grația corpului și să te facă de admirat. Chiar și femeile supraponderale își găsesc modele de bluze cu imprimeu care ascund perfect kilogramele în plus și se concentrează pe avantaje.

Tipurile fanteziste de bluze cu imprimeu care creează o compoziție capricioasă sau solemnă, caracterizată prin complexitate, originalitate și extraordinar, poate fi purtată la un eveniment de seară.

Deoarece un astfel de articol de garderobă este destinat ocaziilor speciale, ar trebui să arate elegantă, spectaculoasă și fantezistă. Țesătura pentru astfel de bluze cu imprimeu ar trebui să fie dantelă, voal sau mătase. Decorarea suplimentară sub formă de volane, este binevenită. Utilizarea bijuteriilor strălucitoare, de asemenea, nu va fi de prisos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *