Cadouri de Craciun pentru copilul din tine
3 mins read

Cadouri de Craciun pentru copilul din tine

In perioada sarbatorilor de iarna, gandurile noastre se indreapta spre toate cadourile de Craciun pe care le-am primit sau oferit in anii trecuti si ne introduc intr-o stare nostalgica, stare ce ne reprezinta in aceste momente de iarna. Este de la sine inteles ca ne transporta in trecutul nostru, in copilaria buna sau mai putin buna pe care am trait-o si pe care, poate uneori, ne-o dorim sa o putem aduce in zilele noastre.

Iti transmitem aici cateva idei de cadouri de Craciun pentru copilul din tine, surse de inspiratie pentru a te bucura.

Cauti un cadou Craciun mai copilaros?

Retro in zilele noastre – o idee buna sa pornesti cand cauti cadouri de Craciun

Un set de suporturi pentru farfurii retro itiofera un aspect foarte cool, dar si o reintoarcere, pentru o clipa scurta, in anii ’70,  in vremea casetelor si a discurilor vechi. Pe lista de cadouri de Craciun pentru copilul din tine trebuie trecuta, fara echivoc, masina retro de facut vata de zahar. Ea iti va permite sa retraiesti clipele in care ai gustat, pentru prima data, o vata de zahar dulce dar va readuce in prezent, prin designul retro si niste detalii bine evidentiate,  vremea tonomaturilor si a masinilor americane care invarteau recorduri si viniluri, pe care le admirai in filmele copilariei tale.

Lumea in cadouri de Craciun pentru femei, barbati si copii

O alta idee de cadou pentru barbati de Craciun sau pentru femei este aceea de a iti oferi o harta razuibila a lumii, pe care sa iti bifezi locurile vizitate sau cele pe care le doreai a fi vizitate, inca din copilarie.

Este despre a te simti recunoscator pentru toate aventurile pe care le-ai trait deja, sau despre noi obiective de calatorie, propuse pentru vizitarea in urmatorul an. Tot in aceasta gama intra si cadourile de Craciun barbati si femei ce au ca obiect principal harta lumii: un glob pamantesc plutitor, un ceas de perete cu harta lumii, un dulap de chei si puzzle 3D din lemn cu harta lumii sau chiar un taburet cu harta lumii pe el,facut din scoarta copacului de pluta, material natural prin excelenta, aducand astfel o nota de caldura in viata ta.

Jocurile copilariei – ce idee mai buna pentru un cadou de Craciun copilaros?

Aici avem multe variante de cadouri de Craciun, potrivite pentru copii si pentru copilul din tine, in acelasi timp. Un joc de Darts electronic iti va asigura distractia garantata. O boxa bluetooth cu radio, incarcare solara si lanterna Sunkeriti va asigura aducerea aminte a noptilor lungi si singuratice, in care poate iti faceai de lucru ascultand un post de radio stingher sau facand jocuri de umbre cu o simpla lanterna, cand dormeai la un bun prieten. Serile petrecute in familie se pot reinvia cu un set de carti de joc de lux, aurii cu cutie din lemn, oferind modul perfect de a socializa si a te bucura de distractia jocului.

Alta idee de cadou Craciun pentru copii, barbati si femei – O lampa cu proiector, magnetica sau cu picior in forma de pistol iti va lumina serile linsitite si ce te va ajuta sa intri, pentru putin timp, in lumea romanelor cu detectivi sau a filmelor de actiune, evocand perioada din copilărie cand imaginatia ta era pe cele mai inalte culmi si era posibil orice in noptile tale.

Asadar, poti sa iti oferi cadouri de Craciun pentru copilul din tine sau sa dai mai departe la randul tau, posibilitatea primitorului cadoului tau sa creeze noi amintiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *