Ce se întâmplă cu dieta vedetelor?
3 mins read

Ce se întâmplă cu dieta vedetelor?

Se știe că Mariah Carey, nu a fost niciodată subțire. Formele formidabile au devenit de mult semnul distinctiv al vedetei,  dar, cele mai recente fotografii ale cântăreței au provocat nemulțumire chiar și printre fanii cei mai devotați. Potrivit insiderilor,  astăzi ponderea cântăreței depășește deja 120 de kilograme. Din cauza greutății sale, Mariah a intrat într-o depresie reală. Mai mult decât atât,  bârfele spun,  că steaua nu mai merge la sala de sport și a uitat de dietă.

Kathy Perry se confruntă cu separarea de Orlando Bloom. Astfel,  steaua a reușit să-și schimbe nu doar cateva coafuri,  ci, de asemenea, și-a adăugat câteva kilograme în plus. Și, în mod neașteptat, pentru toți, Katy Perry, eterna siluetă, a extins listele cu stele grase.

Cântăreața canadiană Nelly Furtado a fost una dintre cele mai populare interprete feminine din lume. Cu toate acestea, în ultimii ani, artista nu a lansatnici măcar  un singur cântec și a apărut rar la evenimente sociale. Recent, rețeaua a primit fotografii proaspete ale lui Nelly,  care i-a șocat cu adevărat fanii ei. Din figura slabă și din formele siluetei, astăzi nu mai există nicio urmă,  subțica Nelly s-a transformat într-o doamnă cu forme foarte voluptoase.

Se pare   Rihanna a abandonat demult orele în sala de gimnastică și mănâncă exclusiv fast-food. Și dacă la început era vorba de câteva kilograme în plus,  astăzi cântăreața câștigă în mod clar cel puțin o duzină. Dar se pare   prințesa din Barbados nu este deranjată deloc – încă își alege costume pentru spectacole și își expune picioarele la prezentări, chiar dacă fanii sunt deja alarmați și au început să vorbească negativ împotriva lui Ree.

Cântăreața blondă minionă Kelly Clarkson, a mai prins un  zero. Cântăreața în timpul sarcinii, a câștigat foarte mult în greutate,  dar , după naștere, nu a putut să mai scape de kilogramele în plus. Cântăreața spune că nu o deranjează, asa cum arata acum. Este încrezătoare în ea însăși și în talentul ei,  și nu are nevoie de  aprobarea celorlalți.

Astăzi, silueta Evei Longoria este oarecum departe de a fi ideală. Văzând fotografii ale actriței pe plajă, fanii au decis  că la vârsta de 42 de ani, Eva va deveni în cele din urmă mamă pentru prima dată. Dar vedeta a negat zvonurile,  declarând,  că doar a mâncat mult și a câștigat câteva kilograme în plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *