Cuier și suporturi umbrelă
4 mins read

Cuier și suporturi umbrelă

Toată lumea vrea confort și ordine care să domnească în casa lui. Mobilierul și accesoriile selectate corect vor ajuta la crearea unei astfel de atmosfere și la organizarea eficientă a spațiului.

Un cuier de podea pentru haine va fi o achiziție foarte convenabilă pentru hol. Datorită varietății de modele fabricate din lemn și metal, pe suport sau pe roți, cu umerașe sau cu o traversă, un astfel de mobilier este ușor de ales pentru orice interior.

Vezi avantajele diferitelor modele și află ce model potrivit să cumperi  pentru hainele tale, din magazinul online cautmobila.ro.

Tipuri de umerașe de podea pentru haine

Un mare avantaj al acestui mobilier este flexibilitatea sa. Varietatea de modele de pe piață face posibilă achiziționarea unui astfel de stand atât pentru birou, cât și pentru acasă, și îl poți așeza pe verandă, pe hol sau chiar în dormitor.

Înainte de a cumpăra un cuier de podea pentru haine, gândește-te la funcțiile pe care le va îndeplini o astfel de structură, din ce material ar trebui să fie confecționat și ce dorești să pui pe ea.

Cuier din metal

Cuierul din metal este o piesă populară de mobilier. Deseori modelele metalice sunt una sau două grinzi fixate pe bare verticale. Aceste construcții sunt realizate din oțel sau aluminiu cromat, care pot fi apoi vopsite într-o varietate de culori. Dacă dorești să îți faci interiorul mai original și elegant, acordă atenție elementelor din metal forjat. 

Cuier din lemn

Un umeraș se va potrivi cu ușurință în orice interior, deoarece este realizat integral sau parțial din material ecologic. Adesea modelele din lemn sunt lăsate în forma lor naturală sau lăcuite.

Cuier pe roți

Astfel de modele pot fi realizate atât din metal, cât și din lemn. În practică, un cuier cu roți pentru îmbrăcăminte este o opțiune mai convenabilă, deoarece construcția mobilă este ușor de deplasat în orice parte a casei. Dacă nu este nevoie de mișcări frecvente, este mai bine să alegi opțiunea de roti cu element blocant.

Cuier cu umerașe

Un astfel de cuier pe roți pentru haine sau pe suporturi sunt foarte populare, deoarece există deja un loc unde poți atârna o haină sau o jachetă. Mulți utilizatori aleg aceste modele, deoarece consideră că sunt mai practice și mai igienice pentru a atârnă un costum de lucru, mai degrabă decât în ​​dulap.

Suport pentru umbrele

Un alt tip de suport este cel pentru umbrele. Zilele în care umbrelele erau lăsate deschise pe hol au dispărut de mult. Acum locul pentru depozitarea acestora poate fi un element decorativ excelent, care ar trebui ales cu mare atenție, ținând cont de modelul suportului.

Coșul va ajuta la uscarea corectă a umbrelei, ceea ce înseamnă că accesoriul va dura mai mult. Un suport de umbrelă este un loc în care se potrivesc chiar și mai multe umbrele. Acest articol va fi foarte util în casă, și în plus, va completa stilul general al holului.

Deoarece umbrelele sunt așezate umede în coș, este important ca fundul să fie solid sau să existe un recipient sub el pentru a colecta umezeala. În acest caz, bălțile de pe podea pot fi evitate.

De asemenea, atunci când alegi, merită să determini sarcina principală a acestui element în interior – funcționalitate sau decor. În primul caz, ar trebui să îl selectezi cu atenție în conformitate cu stilul și designul camerei. În al doilea caz, poți cumpăra o opțiune simplă, versatilă.

Suporturi umbrelă din plastic

Astfel de modele sunt considerate cele mai accesibile. Coșurile din plastic au forme simple și culori neutre, și în acest caz, nu vor exista dificultăți în alegere. Nu le poți ține constant pe hol, dar le poți scoate atunci când trebuie să usuci umbrela. Curățarea coșului de plastic este ușoară și durabilă.

Suporturi umbrelă din metal

Modelele de suporturi umbrelă din metal sunt mai prezentabile, și în acest caz, pot acționa și ca elemente de decor elegant. Deosebit de populare sunt produsele forjate, care sunt elegante și solide în același timp. Este posibil să le amplasezi în orice interior, în principal datorită versatilității materialului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *