Cum sa-ti amenajezi acasa cel mai atractiv bar?
4 mins read

Cum sa-ti amenajezi acasa cel mai atractiv bar?

Cea mai mare problema a soferilor, atunci cand se intalnesc cu prietenii in oras, este alcoolul. De fiecare data trebuie sa renunte la discutiile sincere si amuzante din jurul barului pentru o sticla de apa plata sau suc. Asta daca nu-si gasesc un alt sofer in gasca. Dar cum ar fii sa iti poti chema prietenii acasa, sa inveti sa faci cele mai faine cocktailuri chiar la tine acasa? Si stai linistit, exista si cocktailuri nonalcoolice foarte bune care iti lasa gura apa.

      Pentru inceput trebuie sa iti alegi un spatiu unde ti-ai dori sa iti amenajezi barul. Gandeste-te cat de mare sa fie acesta, pentru cate persoane si ce s-ar potrivi pentru locuinta ta. Gasesti foarte multe idei pe tot internetul, dar te sfatuiesc sa cauti pe Pinterest.

Bar amenajat acasa

      Dupa ce iti alegi locatia, designul si alte detalii, este timpul sa te apuci de amanajat. Ai nevoie in primul rand de mobilier, de masa efectiva pentru bar, de spatiu de depozitare a bauturilor, de unul sau chiar doua frigidere, iar cel mai important de scaune bar. In functie de designul pe care l-ai ales poti varia de la cele mai basic scaune pana la cele mai complexe si colorate. Mai jos iti prezint cateva modele de scaune de bar mai deosebite decat cele pe care le vezi in baruri.

      Prin locarurile prin care am fost, scaunele erau fie negre, fie maro. Dar ce spui de scaune albe de bar? Arata foare curat si poti sa le faci sezutul alb simplu sau din diferite materile mai moi. Mie imi plac tare mult cele din lemn alb cu sezut tapitat care le confera acestora cel mai important detaliu: confortul. Sunt o alegere simpla, dar eleganta. Acestea ofera camerei in care sunt asezate un aer rustic. Se pot gasi diferite astfel de scaune cu modele diferite, cu spatare diferite, cu sezuturi de diferite materiale, culori variate. Totul tine de imaginatia si dorinta voatra.

               Cum ar fi daca pata de culoare a barului vostru este chiar o culoare? Culoarea mea preferata este verde smarald. Fie ca este vorba de un scaun cu patru picioare sau unul rotativ cu picior de metal, cu manere sau fara, culoare este cea care va face diferenta. Nu trebuie sa iti alegi verde smarald pentru ca sigur vei gasi o alta culoare puternica care sa se potriveasca cu gusturile tale sau cu locul unde este amenajat barul.

Tapiterie scaune de bar

               Un detaliu foarte frumos pentru scaunele de bar il reprezinta tapiteria din material. Exista pe piata si scaune cu tapiterie din piele ecologica, insa cele mai deosebite raman cele din stofa. Un alt detaliu care conteaza destul de mult este materialul din care sunt facute picioarele scaunelor de bar. Fie ca este vorba despre lemn sau metal, trebuie sa aveti grija si la culoare acestora. Trebuie sa se asorteze cu restul mobilierului ales. Puteti opta pentru alb, negru, gri metalizat, auriu sau alte culori mai neobisnuite cum ar fi verde, rosu sau albastru. Totul dupa imaginatia voastra.

               Bineinteles ca pe piata se gasesc si scaune de bar mai neobisnuite. Fie ca este vorba despre spatarul mai deosebit, cu gauri mari, cu gauri acoperite de material pe o parte, cu un design mai special sub forma de scoica, de exemplu, fie este vorba de piciorul sau picioarele acestora. Aici putem vorbi despre diferite forme ale imbinarilor, cum se aseaza pe pardoseala, diferitele forme sub care sunt decupate si multe alte detalii la care poate nici nu ne gandim.

               Cand vine vorba despre preturi, la un simplu search pe Google putem vedea ca scaunele de bar au preturi in functie de bugetul fiecaruia. Tu ce scaun ti-ai alege? Mai clasic sau mai modern?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *