Ferestrele si usile cu tamplarie din PVC, o alegere ideala pentru casa ta
4 mins read

Ferestrele si usile cu tamplarie din PVC, o alegere ideala pentru casa ta

PVC a devenit un material din ce in ce mai popular si mai frecvent in sectorul constructiilor si renovarilor de locuinte datorita numeroaselor calitati si avantaje oferite. PVC este o prescurtare pentru clorura de polivinil. Este vorba despre un material de constructie lejer, solid si care necesita o intretinere minima. A devenit din ce in ce mai popular in randul persoanelor care construiesc o casa sau care vor sa renoveze locuinta, ca si alternativa la lemn datorita numeroaselor avantaje oferite, in special datorita rezistentei sale crescute la produsele chimice, la lumina soarelui si la oxidare.

Tot ce trebuie sa stii despre ferestrele si usile PVC

Alegerea materialelor pentru usile si pentru ferestrele adaptate spatiilor industriale devine cruciala atunci cand luam in considerare caracteristici precum mentinerea temperaturii, izolarea acustica, durabilitatea, economii de energie si gestionarea costurilor. PVC este un material extrem de maleabil ceea ce il face apt pentru diferite modele de usi si ferestre. Usile si ferestrele din PVC sunt extrem de polivalente, poseda bune proprietati mecanice si rezista la abraziune, la uzura si la trecerea timpului, la agentii chimici, la atacurile ciupercilor si bacteriilor. De altfel, PVC-ul este un material lejer, hidrofug, greu inflamabil.

A devenit un material popular pentru ferestre si usi deoarece nu putrezeste, nu rugineste, nu se decojeste si este rezistent la intemperii. Este in egala masura rezistent la socuri, ceea ce se adauga la avantajele sale in materie de securitate si este capabil sa isi pastreze forma la temperaturi climatice normale. Este prietenos cu mediul inconjurator deoarece poate fi remodelat la o temperatura extrem de ridicata ceea ce permite reciclarea sa. Ferestrele si usile PVC ofera numeroase alte avantaje considerabile pe care le vom enumera in cele ce urmeaza.

Care sunt avantajele ferestrelor si usilor PVC?

Durata de viata pentru Ferestre si usi PVC este de pana la 50 de ani. Cu o astfel de durata de viata nu este nevoie sa le vopsesti sau sa le intretii in mod regulat. Ferestrele si usile PVC necesita doar o curatare regulata, cu ajutorul unui burete si o solutie de curatare. PVC-ul este mult mai solid decat lemnul. Este un avantaj enorm pentru securitatea casei tale deoarece hotii nu vor reusi sa intre atat de usor in casa ta. Ferestrele si usile PVC sunt extrem de eficiente pentru izolarea casei, sunt perfecte pentru izolarea fonica si termica. Acest lucru inseamna ca nu vei fi deranjat de zgomotele exterioare si ca atmosfera din casa nu va fi atat de afectata de schimbarile de temperatura exterioare.

O durabilitate execeptionala. Pe langa pretul mai mult decat accesibil si capacitatile izolante, ferestrele si usile din PVC sunt extrem de robuste. Spre deosebire de ferestrele din aluminiu si din lemn, PVC-ul are o durata lunga de viata, de pana la 50 de ani, si asta fara sa se degradeze in vreun fel. In plus, nu are nevoie de o intretinere regulata, doar de o curatare din cand in cand.

Ferestrele si usile PVC sunt rezistente la socuri, la intemperii, la razele de soare si chiar la umiditate.

Izoland in mod corect casa, nu va mai fi nevoie sa cheltui banii sau resursele pentru incalzire sau pentru racirea locuintei. Vei constata toate aceste avantaje oferite de ferestrele si usile din PVC pe factura de gaz si de electricitate, luna de luna. Chiar daca numeroase sunt persoanele care sunt de parere ca productia de ferestre si de geamuri PVC este nociva pentru mediul inconjurator, nu este deloc asa. PVC-ul nu degaja substante toxice in timpul productiei ceea ce il face un material extrem de ecologic, mult mai ecologic decat alte materiale cum este aluminiul spre exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *