Finestet Line – Epilare definitivă în Vâlcea cu Laserul Soprano Ice
3 mins read

Finestet Line – Epilare definitivă în Vâlcea cu Laserul Soprano Ice

Dacă nu sunteți mulțumită de ras, pensare sau epilare cu ceară pentru a îndepărta părul nedorit, epilarea definitivă cu laser poate fi o opțiune care merită luată în considerare.

Epilarea cu laser este una dintre cele mai frecvente proceduri cosmetice efectuate în ultimii ani. Ea transmite lumină foarte concentrată în foliculii de păr. Pigmentul din foliculi absorb lumina. Asta distruge părul.

Beneficiile epilării definitive cu laser
Laserele sunt utile pentru îndepărtarea părului nedorit de pe față, picioare, bărbie, spate, braț, subraţ, linia bikinilor și alte zone.

Beneficiile epilării cu laser includ:

Precizie. Laserele pot viza selectiv firele de păr întunecate, aspre, lăsând pielea din jur nedeteriorată.

Viteză. Fiecare puls al laserului durează o fracțiune de secundă și poate trata mai multe fire de păr în același timp. Zonele mici, cum ar fi buza superioară, pot fi tratate în mai puțin de un minut, iar zonele mari, cum ar fi spatele sau picioarele, pot dura până la o oră.

Previzibilitate. Majoritatea clienţilor vor avea o îndepărtare permanentă a părului după o medie de trei până la șapte ședințe.

Cum să vă pregătiți pentru epilare definitivă cu laser

O epilare cu laser este mai mult decât „zaparea” părului nedorit. Este o procedură medicală care necesită pregătire pentru a o efectua și prezintă potențiale riscuri. Înainte de a apela la epilarea cu laser, ar trebui să verificați cu atenție acreditările medicului sau tehnicianului care efectuează procedura.

Dacă intenționați să urmați epilarea cu laser, ar trebui să limitați smulgerea, epilarea cu ceară și electroliza timp de șase săptămâni înainte de tratament. Asta pentru că laserul vizează rădăcinile firelor de păr, care sunt îndepărtate temporar prin epilare sau smulgere.

De asemenea, ar trebui să evitați expunerea la soare timp de șase săptămâni înainte și după tratament. Expunerea la soare face ca epilarea cu laser să fie mai puțin eficientă și face mai probabile complicații după tratament.

La ce să vă așteptați în timpul epilării cu laser

Chiar înainte de procedură, părul care va fi supus tratamentului va fi tuns la câțiva milimetri deasupra suprafeței pielii. De obicei, se aplică un gel cu 20-30 de minute înainte de procedura cu laser, pentru a ajuta la înțepătura impulsurilor laser. Echipamentul laser va fi ajustat în funcție de culoarea, grosimea și locația părului tratat, precum și pielea dvs.

În funcție de laserul sau sursa de lumină utilizată, tu și tehnicianul va trebui să purtați protecție adecvată pentru ochi. De asemenea, va fi necesar să protejați straturile exterioare ale pielii cu un gel rece sau un dispozitiv special de răcire. Acest lucru va ajuta ca lumina laser să pătrundă în piele.

Când procedura este finalizată, vi se pot administra pachete cu gheață, creme sau loțiuni antiinflamatoare sau apă rece pentru a ușura orice disconfort. Puteți programa următorul tratament la patru până la șase săptămâni mai târziu. Vei primi tratamente până când părul nu mai crește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *