Helanci damă și helanci bărbați pentru imagini la modă
4 mins read

Helanci damă și helanci bărbați pentru imagini la modă

Aspectul elegant li se potrivește, deoarece au un farmec seducător sau creează o imagine sportivă. Ca de fiecare dată, depinde de mixul potrivit, deși este greu de imaginat combinații nefavorabile cu helanci damă și bărbați la modă.

Chiar și fustele de vară merg bine cu helanca, și vei fi uimită. Iată tot ce trebuie să știi despre helanci damă și bărbați. Cu greu o piesă de îmbrăcăminte  a împărțit întotdeauna punctele de vedere comune, la fel de puternic ca helancile cu gât.

Unii le iubesc datorită avantajelor pe care îl oferă gulerul lor, în timp ce alții le urăsc, deoarece nu suporta vestimentația pe gât. Tendințele modei din 2021-2022, totuși, pun arme grele pe ea, pentru a-i convinge chiar și pe cei care obiectează moda confortabilă de iarnă.

Pentru că rareori a existat o selecție atât de mare de diferite culori de helănci pentru femei și bărbați. În acest sezon, helanca devine și un trend la modă pentru stilul streetwear popular.

Helanci damă – Cu ce să le porți?

Funcționalitatea sa practică ca sursă de căldură fiabilă este, desigur, una dintre cele mai evidente talente ale helancei. În special, modelele realizate din materiale mai subțiri și care îmbrățișează corpul, sunt perfecte pentru a fi purtate pe sub sacou, jachete, cardigan etc.

Caracteristica principală a unei helanci damă, este gulerul care se înfășoară pe  și gât și servește și ca înlocuitor elegant pentru o eșarfă. Doamnele cu păr lung în special, știu că o eșarfă groasă rareori arată atât de elegant și că este, de asemenea, destul de dăunătoare pentru coafură.

Helanca la modă se potrivește cu fiecare look. La locul de muncă, este potrivită ca alternativă la o bluză și vei arăta cel puțin la fel de elegantă și încrezătoare. Dacă vrei să ieși în oraș imediat după ce ai terminat munca, schimbă pur și simplu sacoul sau jacheta cu o jachetă de piele la modă.

Gâtul rulat face o figură fină în ambele look-uri. Datorită modelelor cu mai multe fațete, există o helancă potrivită pentru fiecare formă a corpului în modă de iarnă 2021 – 2022.

În primul rând, se face distincția între puloverul gros, din tricot gros, și modelul în filigran din fibre delicate. În timp ce primul vine de obicei cu o croială mai mare, modelele de helănci  din bumbac fie pentru femei, fie pentru bărbați, au o structură fină a nervurilor, care se cuibăresc pe corp pentru a accentua silueta sau pectoralii.

Modelele de helanci damă decupate care ajung doar la buric, sau sunt despicate în lateral, creează un contrast îndrăzneț cu gulerul. Versiunile mai lungi, pe de altă parte, pot fi purtate minunat și cu jambiere sau pantaloni strâmți.

Helanci pentru bărbați și femei

Gulerul în sine oferă, de asemenea, o anumită libertate. Modelele de helanci au fost absolut în vogă pentru femei și bărbați încă de la ultima modă de iarnă.

Gulerele scurte drepte ajung doar la câțiva centimetri și oferă o notă deosebit de șic, oarecum strictă, oricărui bărbat. Pe de altă parte, gulerele dublate ușor, creează un aspect deosebit de feminin. Modelele clasice, care pot fi rulate cu ușurință o dată sau de două ori, creează o eleganță atemporală.

Helanci bărbați și femei – Culori

În ceea ce priveşte jocul de culori, moda de iarna 2021-2022 preferă verdele și roșul în toate nuanţele. Dar culorile nude sunt, de asemenea, extrem de populare în rândul femeilor. Bărbaților, pe de altă parte, li se oferă întregul spectru al naturii, de la bej la maro până și măsliniu și tonuri de albastru profund.

Modelele de helanci bărbați din material subțire, dovedesc că poți fi și sexy masculin. De fapt, modelele de helanci se potrivesc cu aproape orice, atât cele pentru bărbați, cât și cele pentru femei. Cu toate acestea, există momente izolate ale tendințelor modei, care sunt pur și simplu făcute pentru sexul masculin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *