La inceput am fost reticent cu un brad artificial, dar acum…
3 mins read

La inceput am fost reticent cu un brad artificial, dar acum…

Daca si pentru tine Craciunul inseamna miros de portocale, de cozonaci si mirosul natural al bradului, atunci te intelegem perfect, totusi, inainte sa excluzi complet ideea unui brad artificial, lasa-ne sa iti spunem doar cateva dintre beneficiile sale.

De ce sa alegi un brad artificial?

In mitologia romaneasca bradul este prezent la cele mai mari evenimente din viata fiecaruia dintre, cum ar fi nasterea sau casatoria, dar nici perioada sarbatorilor de iarna nu este mai prejos si cred ca esti de acord cu noi cand spunem ca atunci ai parte de cele mai frumoase reuniuni de familie, nu-i asa?

Si totusi, de ce sa alegi un brad artificial te intrebi? Ei bine, este destul de simplu! Dupa cum se poate vedea pe https://www.brazicraciun.net/brad-artificial, pe langa varietatea de modele, marimi, accesorii si functii pe care le are un brad artificial, se numara faptul ca poate fi refolosit, se poate strange si depozita foarte usor pana data viitoare, si nu vei fi nevoit sa muti mobile din casa ca sa gasesti toate acele sau conurile de brad care ar putea cadea dintr-unul natural.

Desigur, poate ca deja ai o traditie sa impodobesti bradul in ajun cu ajutorul intregii familii, dar poate ca ti s-a intamplat cel putin o data sa nu ai timp sa faci asta din cauza unui job prea solicitant, nu-i asa?

Daca totusi vrei neaparat sa ai un brad frumos si care sa iti intampine musafirii atunci cand vor veni la tine sa ia masa de Craciun, cred ca deja te-ai gandit la ce ne gandim si noi: un brad artificial gata decorat si iluminat este cea mai buna decizie!

„La inceput am fost reticent cu un brad artificial, dar acum…”

Daca si tu te-ai surprins vreodata spunand aceasta replica, inseamna ca ai inceput sa vezi beneficiile unui astfel de brad. Iar daca te gandesti poate ca ,,spiritul Craciunului nu va mai fi la fel daca bradul nu este unul”, atunci trebuie sa iti spunem ca lucrurile nu stau deloc asa.

Este adevarat ca bradul de Craciun reprezinta unul din lucrurile centrale ale acestei sarbatori, dar faptul ca este natural sau nu, acest lucru nu va stirbi sub nicio forma din magia evenimentului, ba din contra o poate chiar aduce un plus de bucurie si incantare datorita tuturor beneficiilor pe care le are.

Iar daca nu stiai, se spune despre brad ca este singurul arbore care este verde in tot timpul anului, atat vara, cat si iarna, datorita faptului ca numai el a fost de acord sa protejeze de frig, intre ramurile sale, o vrabie ranita. De ce sa folosesti un brad natural ca mai apoi acesta sa se usuce si sa isi piarda din adevarata sa valoare?

Alege si tu ca de Craciunul acesta sa pui cadourile sub un brad artificial de la BraziCraciun.net si pastreaza vie amintirea a gestului frumos pe care acest arbore l-a facut pentru a salva viata bietei vrabii. O poveste frumoasa de spus langa brad dupa ce toata lumea si-a desfacut cadourile, nu? Sau poate… in asteptarea lui Mos Craciun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *