Motocultor cu remorcă Rotakt – un ajutor de nădejde pentru orice fermier
2 mins read

Motocultor cu remorcă Rotakt – un ajutor de nădejde pentru orice fermier

Primăvara a început deja să-și facă simțită prezența. Așadar, treburile gospodărești trebuie și ele să înceapă! Un gospodar adevărat va avea întotdeauna cea mai frumoasă și îngrijită grădină.

Vremurile în care pregătirea grădinii pentru cultivat se făcea manual, cu cazmaua, au trecut de mult. Trebuie să ne adaptăm la noile metode moderne, mecanizate, care ne fac munca mult mai ușoară și mai ales, mai rapidă și mai eficientă.

Cu ajutorul motocultorului Rotakt RO17RE vei reduce semnificativ timpul pe care obișnuiai să îl petreci pregătind solul pentru o nouă recoltă. În plus, acesta vine cu o mulțime de accesorii care te vor ajuta la rândul lor să obţii o grădină frumoasă şi roditoare.

Motocultorul are un motor de 17 CP, care funcţionează pe benzină, are cutie de viteze cu priză de putere, carcasă reductor din fontă şi este dotat cu roți de cauciuc. De asemenea, acest motocultor dispune de freze segmentabile cu 5 rânduri de cuțite. Este alegerea perfectă pentru munca în grădină, oferindu-vă posibilitatea de a atașa accesorii precum, plug de arat, plug de bilonat, prășitoare, etc.

Motocultorul este unul rezistent, dar în acelaşi timp este şi uşor de manipulat, fiind dotat cu un motor puternic de 17 CP, roți de cauciuc mari (6.00-12) pentru a oferi o stabilitate mai buna, iar frezele sunt detaşabile. Motorul cu care este dotat acest motocultor beneficiază și de o fiabilitate ridicată, fiind de ultimă generație, prevăzut cu un carburator cu robinet şi filtru de aer îmbunătățit. Carcasa reductorului este realizată din fontă, lucru care îi oferă motocultorului o greutate mai ridicată, sporindu-i rezistența şi eficienţa de lucru.

Lățimea de lucru pe care o are motocultorul este cuprinsă între 560 – 1350 de mm (frezele sunt detașabile și segmentabile), iar adâncimea de lucru este cuprinsă între 150 – 300 mm. Aceste calități permit utilizarea motocultorului atât în grădină, viţă de vie, cât și la lucratul câmpului.

În plus, poți atașa motocultorului și o remorcă Rotakt REM500! O astfel de remorcă este întotdeauna utilă. Cu o capacitate de până la 500 de kilograme, este opțiunea ideală pentru gospodărie, dar şi pentru lucrul pe câmp. Remorca are frână mecanică pe tambur și sistem de basculare. În plus, are laterale înălțătoare.

Remorca de la Rotakt dispune de un scaun confortabil, dotat cu o cutie pentru depozitat sculele, suspensie pe foi de arc și roți mari pneumatice, 5.00-12.

Îți dorești calitate, eficiență și putere? Alege Rotakt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *