Ralflo și Simona Nae colaborează după opt ani pentru „Ca Va”! Cum a învățat Simona Nae franceza de la Ralflo!
3 mins read

Ralflo și Simona Nae colaborează după opt ani pentru „Ca Va”! Cum a învățat Simona Nae franceza de la Ralflo!

În urmă cu opt ani, Ralflo şi Simona Nae colaborau pentru prima oară, înregistrând piesa „Doar Tu” care s-a bucurat de un real succes. Acum, la opt ani distanţă de la acel moment, cei doi artişti talentaţi s-au reunit şi vor lansa împreună o nouă piesă care se anunţă a fi un mare hit. Piesa la care cei doi artişti au pus foarte mult suflet se numeşte „Ca Va”, iar pentru ca succesul acestei piese să fie garantat a fost filmat şi un videoclip!

După ce la începutul acestui an a revenit în forţă cu o piesă nouă, Simona Nae pregăteşte fanilor încă o surpriză împreună cu Sprint Music, iar această surpriză constă în noua colaborare cu Ralflo. Videoclipul piesei „Ca Va” a fost filmat într-o locaţie superbă din Grecia şi a fost regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment).

Această colaborare nu a fost lipsită de peripeţii, mai ales că piesa are două variante – una în limba română şi una în limba franceză. Drept urmare, cei doi artişti au trebuit să se adapteze şi să se înveţe reciproc româna şi franceza, dând naştere şi unor momente hazlii.

„Noi ne cunoaștem de mult timp, în 2014 am mai colaborat împreună. Ideea piesei „Ca Va” a fost a mea, piesa a fost scrisă ca și linie de mine, și textul este scris de el. M-am dus în studio și i-am propus să facem piesa. Prima oară melodia nu a fost gândită pentru colaborare, ci ca piesă solo. Însă apoi ne-am gândit că ar fi cool să facem o nouă colaborare. Videoclipul este filmat în Grecia, în Lefkada, Parga, și a fost regizat de Claudiu Stan”, spune Simona Nae.

Aceasta a mai spus şi că datorită acestei piese a luat lecții de franceză chiar de la Ralflo, având de furcă și fiind și amuzant în același timp acest lucru. „Eu știu foarte puține cuvinte în franceză și a fost interesant când m-a învățat el. El mă învăța pe mine franceză și eu pe el română”, ne-a povestit Simona.

Iar Ralflo, la rândul lui, ne-a povestit că „este a doua colaborare cu Simona, este ceva fresh, de vară, amestecat, sună a hit în stilul balkanic. Noi avem două variante la piesa asta, în română și franceză. Și ne-am învățat unul pe altul, eu pe ea franceză, ea pe mine română. Simona s-a descurcat foarte bine, a avut și accent potrivit și tot ce trebuie. Și m-a ajutat și pe mine cu câteva cuvinte când greșeam, la varianta în limba română. Cel mai important e să fii pe placul tuturor, sper ca piesele mele să placă, să simtă vibe-ul de vară”, spune el în încheiere.

Link Ralflo feat. Simona Nae – Ca Va: https://youtu.be/oUqjv9tixQw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *