Taverna Laguna – un restaurant de lux în Râmnicu Vâlcea
2 mins read

Taverna Laguna – un restaurant de lux în Râmnicu Vâlcea

Luna noiembrie vine cu noutăţi pentru locuitorii municipiului Râmnicu Vâlcea. Restaurantul Taverna Laguna își va întâmpina clienții cu meniuri diverse, pregătite cu drag de personalul calificat.

Vechea locație „Black Corner” a fost supusă unui amplu proces de renovare, iar noul design interior va impresiona cu siguranţă persoanele care îi vor trece pragul.

Noul nume pe care restaurantul îl va purta  nu este deloc întâmplător, ci reprezintă creația unui tânăr antreprenor din Vâlcea, proprietarul cunoscutei piscine de la Dăeşti, „Laguna Pool” – un loc atractiv plin de inovație, care încă de la deschidere a atras un public numeros, dornic de distracție și relaxare.

Petrece Revelionul la Taverna Laguna

Ce poate fi mai interesant decât să iei masa într-un ambient prietenos şi unde  să te poţi bucura de preparate culinare potrivite fiecărui sezon? Special creat pentru clienţii de toate vârstele, restaurantul este locul în care îţi poţi răsfăţa papilele gustative în fiecare zi, de la micul dejun la gustări și preparate speciale pentru mese festive sau diverse evenimente, până la cine romantice însoțite de băuturi alcoolice și non-alcoolice de calitate.

Fie că optezi pentru meniul zilei sau îţi doreşti să încerci noutăţi din domeniul culinar, preparatele de la Taverna Laguna nu doar că au o savoare aparte, dar sunt şi accesibile oricărui buget. Poate este mai greu de crezut, dar aceasta este propunerea temerară a proprietarului – o ofertă pentru toate buzunarele – o ofertă pentru un public cât mai eterogen.

Punem confortul clienţilor pe primul loc, ceea ce înseamnă că suntem atenţi la nevoile acestora şi ne îmbunătăţim în permanenţă serviciile.

Stai cu ochii pe noi şi vei vedea că ultima lună de toamnă va fi mult mai interesantă, odată cu deschiderea noului restaurant „Taverna Laguna”. Deja ţi-a stârnit interesul denumirea localului, nu-i asa?

Ei bine, află că se pregătesc o mulţime de surprize în perioada următoare, iar pachetele de revelion vor fi unele de-a dreptul spectaculoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *