Unde este necesara pompa submersibila din inox
3 mins read

Unde este necesara pompa submersibila din inox

Pompa submersibila inox Italia iti permite sa pompezi apa curata de la adancimi mari din puturi cu diametre de 4, 6, 8 sau 10 inch. Datorita utilizarii pe scara larga a materialelor de inalta calitate si a dezvoltarilor moderne ale designului, pompa submersibila inox Italia pentru puturi de adancime indeplinesc cele mai moderne cerinte pentru eficienta hidraulica si electrica. Pompele sunt echipate cu motoare electrice fiabile si moderne. Pompele de uz casnic pentru puturi cu un diametru de 4 inch au un sistem de rotoare „pop-up” dezvoltate de producator, care reduc semnificativ uzura provenita de la frecare si nisipul continut in apa. Pompa submersibila Italia este confectionata din diverse otel inoxidabil complet, care permite pomparea diferitelor lichide, inclusiv agresiv, de exemplu, apa de mare sau apa fabtaba.

Pompa submersibila de foraj

Pompa submersibila de foraj este recomandata pentru pomparea apei curate care contine nu mai mult de 150 g / m³ de nisip. Datorita eficientei si fiabilitatii ridicate, pompa este folosita in viata de zi cu zi, in utilitatile publice, in industrie, pentru alimentarea automata a apei, impreuna cu unitatile de intretinere a presiunii, pentru irigare, pentru spalarea echipamentelor, pentru cresterea presiunii si in sistemele de siguranta la incendiu. Pompa submersibila de foraj este echipata cu o protectie fiabila impotriva nisipului, care ar putea provoca blocaj. Protectia este asigurata prin utilizarea unui design special al piesei hidraulice si a materialelor de inalta calitate.

Pompa submersibila pentru puturi de adancime

Pentru a alege o pompa submersibila potrivita pentru puturi de adancime, trebuie sa tii cont de conditiile si sarcinile de functionare. Performanta si presiunea sunt printre cele mai importante caracteristici. Primul factor este selectat tinand cont de volumul consumului de apa, iar capul este calculat in functie de adancimea putului si lungimea pana la punctul de consum. Caracteristicile tehnice ale pompelor submersibile din inox pentru puturi de adancime sunt mult mai mari decat alte tipuri de pompe. Formele si dimensiunile iti permit sa instalezi dispozitivul in diferite puturi. Poti utiliza pompe submersibile inox Italia pentru a fi folosite la adancimi diferite, dar si la adancimi foarte mari. Pompele submersibile pentru puturi de adancime sunt realizate  din otel inoxidabil AISI 304, care ofera o protectie ridicata pentru elementele de lucru si pentru motor. O singura caracteristica nu va deveni intotdeauna cea mai importanta, insa parametrii te vor ajuta la alegerea corecta. Cei mai importanti parametri sunt:

  • caracteristici submersibile ale motorului;
  • disponibilitatea conexiunii electrice la retea;
  • corp, rotor si alte parti;
  • prezenta convertoarelor de frecventa pentru motoare puternice;
  • disponibilitatea pornirii automate si a protectiei pompei.

Pompa submersibila pentru apa fabtaba

Pompele submersibile inox Italia pentru apa fabtaba sunt recomandate pentru pomparea apei curate si a lichidelor non-agresive din punct de vedere chimic. Pompa este potrivita pentru utilizare permanenta intr-o casa privata sau la tara, unde locuieste o familie de doua pana la patru persoane. Datorita fiabilitatii si usurintei lor de functionare, acestea sunt utilizate pe scara larga in utilitatile publice, agricultura si industrie, in alimentarea cu apa, irigare etc. Pompa trebuie instalata in spatii inchise sau in locuri protejate de intemperii. O pompa de apa fabtaba pentru o gradina este ideala, daca trebuie sa organizezi udarea dintr-un rezervor natural sau rezervor de volum. Daca este necesar, este usor de demontat si transferat intr-un alt loc. Este potrivita pentru casutele de vara. O astfel de pompa poate fi instalata pentru a trage apa dintr-o fantana sau un put de adancime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *