Vocea Vâlcii – Unul din cele mai bune site-uri de știri online din Vâlcea
1 min read

Vocea Vâlcii – Unul din cele mai bune site-uri de știri online din Vâlcea

Într-o perioadă în care încrederea oamenilor este tot mai greu de câştigat, publicaţia online Vocea Vâlcii nu doar că a reuşit să facă acest lucru, ci o şi păstrează de mulţi ani. Vocea Vâlcii este un ziar online care acoperă evenimentele din Râmnicu Vâlcea şi nu numai, reuşind de-a lungul anilor să îşi consolideze locul în topul încrederii în presa locală.

Cu o vechime de peste 24 ani în breaslă, Vocea Vâlcii este unul dintre cele mai apreciate ziare din judeţ, cu jurnalişti integri şi respectaţi la nivel local, atât de către cititori cât şi de instituţiile locale. Aşa cum îi spune şi numele, această publicaţie reprezintă vocea cetăţenilor din Râmnicu Vâlcea şi sursa lor de informare locală.

Se ştie deja, rolul presei este unul crucial într-o ţară cu democraţie sănătoasă, aceasta fiind denumită şi drept „câinele de pază” al democraţiei. Presa trebuie să vegheze ca autorităţile să nu abuzeze de puterea pe care o au şi să prezinte publicului larg atunci când se întâmplă să fie anumite derapaje. Presa are o responsabilitate foarte mare şi Vocea Vâlcii înţelege acest lucru, tocmai de aceea, de atâţia ani, a reuşit nu doar să devină una dintre cele mai importante publicaţii din Râmnicu Vâlcea, dar şi se bucure de încrederea a mii de cititori care aleg să se informeze zilnic de pe voceavalcii.ro.

De fiecare dată când se întâmplă ceva important în municipiu, cititorii se îndreaptă către Vocea Vâlcii pentru a se informa. Deseori, chiar şi presa centrală preia informaţii locale de la această sursă de încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *