WindowMAG – Croim ferestre şi uşi după gustul tău!
4 mins read

WindowMAG – Croim ferestre şi uşi după gustul tău!

La WindowMAG ştim că fiecare locuință are propria sa personalitate, propriul stil și dimensiuni unice. Iar o casă temeinică are nevoie de ferestre și uși de calitate superioară, care să reziste în timp și să mențină o temperatură optimă în interior.

Pentru că ne dorim ca fiecare locuință să beneficieze de ferestre și uși de cea mai bună calitate, am venit cu două super inițiative pentru tine! Pe lângă ușile și ferestrele standard, am dezvoltat și DOCTORUL de ferestre și CROITORUL de ferestre. Două personaje ce au ca scop satisfacția clienților.

WindowMAG – Cine suntem noi?

Suntem o companie cu o vastă experiență în lumea termopanelor. Avem o viziune simplă și clară asupra lucrurilor pe care vrem să le oferim, mai exact, CALITATE și DURABILITATE! Avansăm o dată cu tehnica și suntem întotdeauna la curent cu cele mai moderne și actuale practici. Ţinem întotdeauna cont de cerințele clientului și ne străduim să îi reducem costurile pe cât cu putință. Fără însă să facem cumva rabat de la calitate, care, pentru noi a devenit diferențiatorul suprem.

Cu ce ne ocupăm?

Compania noastră comercializează uși și ferestre din material PVC, dar și accesorii pentru articolele de acest fel din PVC. Le lângă comercializare, realizăm uși și ferestre PVC pe comandă, personalizate după bunul plac, și mai ales, după buget. Mai pe scurt, putem spune că stăpânim cu mândrie tot ce ține de domeniul termopanelor.

Cine este DOCTORUL de ferestre?

Cu toții ne confruntăm din când în când cu probleme legate de ușile și ferestrele locuinței noastre. Fie se slăbește o clanță, fie geamul nu se mai închide bine sau chederul începe să se dezlipească… problemele sunt numeroase și nu se sfiesc niciodată să apară. Și mai ales, lucrătorul nu poate ajunge întotdeauna la timp, sau nu poți sta acasă să îl aștepți. Noi cunoaștem foarte bine situațiile de acest fel, și am decis să căutam o soluție salvatoare pentru toată lumea.

Doctorul de ferestre este un concept nou, unic în România, pe care îl găsești doar pe WindowMAG. Este un serviciu de tip self-care. Mai pe scurt, îți achiziționezi uneltele necesare pentru diferitele reparații pe care termopanele le necesită din când în când, îți acordăm suportul de care ai nevoie, iar tu îți poți repara de unul singur problemele. Simplu și la îndemână, nu-i așa? Le repari când ai timp, fără să îți mai decaleze programul pentru vizitele lucrătorilor.

Cine este CROITORUL de ferestre?

Așa cum am spus, ușile și ferestrele noastre pot fi personalizate după preferințele tale. De acest lucru se ocupă un specialist în adevăratul sens al cuvântului, pe care noi l-am numit “CROITORUL de ferestre”. El “croiește” ferestre și uși după viziunea clientului. Viziune care, combinată cu talentul și dibăcia sa, instrumente și materiale de calitate, are niște rezultate spectaculoase! Cel mai mare avantaj pe care CROITORUL de ferestre îl aduce casei tale este acela că măsurile și modelele pot fi personalizate.

Aici, imaginația nu are limite! Culorile, modelele și designul vor fi alese de tine, iar dacă ai nevoie de sfaturi, sau ai vreo nelămurire, CROITORUL de ferestre îți stă la dispoziție!  Croitorul nu doar că realizează cele mai deosebite și calitative lucrări, fiecare fereastră sau ușă ce iese din mâna sa este una plină de încărcătură, deoarece își pune pasiunea în fiecare lucrare, indiferent de complexitatea acesteia. Dacă ai un plan îndrăzneț pentru aspectul ușilor și ferestrelor tale, croitorul de ferestre este persoana potrivită la care să apelezi!

Ce plus de valoare aducem noi casei tale?

Calitatea superioară pe care ți-o oferim aduce cu sine o serie de super avantaje, iată o listă cu cele mai importante dintre acestea:

  • Izolare foarte bună, zgomotul este redus până aproape la minim, temperatura din interior este una constantă în permanență.
  • Design unic, care îți reflectă personalitatea.
  • Ne mulăm pe distanțele și măsurile tale.
  • Durabilitate crescută. Materialele premium fac ușile și ferestrele să treacă cu brio testul timpului, păstrându-și culoarea și rezistența.

Pentru ferestre cu personalitate, poți conta pe WindowMAG! Accesează site-ul windowmag.ro și cere să fii contactat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *