Canapele moderne pentru confortul tau
3 mins read

Canapele moderne pentru confortul tau

Factori precum culoarea, stilul si pretul joaca un rol major, dar forma, dimensiunea si functionalitatea sunt adesea determinate de conditiile spatiale. Pe de alta parte, decizia in favoarea unui material, poate fi luata si din motive practice.

Designul canapelei este destul de important, dar mai putin determinant, fata de dimensiune si numarul de locuri. Numarul de locuri al canapelei este determinat de numarul de persoane care locuiesc in casa.

Gustul personal este determinat de integrarea canapelei cu restul mobilierului. Acum poate ca te intrebi daca ar trebui sa fie un set intreg de canapele sau o canapea simpla, o canapea moderna, o canapea extensibila, o canapea de designer sau o canapea ieftina.

Tipurile de canapele, forme si dimensiuni

Canapeaua ar trebui sa indeplineasca alte cerinte, si anume, daca este folosita ca pat de oaspeti sau ca o simpla canapea pentru odihna la tv. Cand vine vorba de forma canapelei, trebuie intotdeauna sa fii atent daca vrei o canapea confortabila, una cu spatarul tare si drept sau o canapea extensibila.

Confortul unei canapele este determinat in principal de adancimea sezutului, de inaltimea spatarului si de tipul de tapiterie (tare sau moale) precum si de material. Definitia individuala a confortului este cruciala aici – inclusiv daca doresti canapeaua cu sau fara cotiere.

Unii producatori ofera modele de canapele in diferite adancimi, latimi si modele. Poti sa determini singur adancimea si latimea sezutului inainte de a cumpara o canapea, pentru a avea propria canapea de vis.

Canapelele cu doua locuri

Canapele cu 2 locuri au dimensiuni practice, facandu-le perfecte pentru spatii mici. Datorita dimensiunilor compacte, acestea nu ocupa la fel de mult spatiu ca o canapea cu mai multe locuri sau modulare.

Cu toate acestea, te poti relaxa perfect pe ea singur sau in cuplu. Acest tip de canapea este potrivita pentru camera de zi sau pentru o bucatarie pentru un anumit grad de confort. Canapeaua cu 2 locuri este disponibila in diferite latimi si adancimi, cu si fara picioare.

Canapelele extensibile pentru gradina

Cauti o modalitate eleganta de a te aseza confortabil pe terasa chiar si atunci cand exista putin spatiu? Atunci o canapea extensibila cu 2 locuri de gradina va fi cu siguranta potrivita pentru tine si familia ta. Exista multe modele diferite, chic pentru aceasta zona, pe cele mai populare putand sa le alegi din magazinul online.

Coltarele extensibile

Daca flexibilitatea este importanta pentru tine, ar trebui sa te gandesti la achizitionarea unei canapele extensibile. Acestea pot fi extinse si stranse dupa cum este necesar.

Avantajul este ca poate fi integrata cu usurinta in orice spatiu, mare sau mic, deoarece nu trebuie sa iti faci griji cu privire la partile mai lungi si mai scurte ale canapelei.

Daca ai nevoie de ea la modul practic, ai putin spatiu si vrei sa fii pregatit pentru oaspetii neanuntati care raman peste noapte, ar trebui sa optezi pentru o canapea extensibila functionala. Unele modele ofera spatiu suplimentar de depozitare sub forma unei cutii sub pat.

Un astfel de echipament multifunctional cu functie de dormit, poate fi utilizat atat in ​​camera mica de oaspeti, cat si in camera de zi. Modelele de canapele extensibile functionale cu tapiterie, impresioneaza in special prin confortul maxim – de zi si de noapte.

Daca ai nevoie de spatiu de stocare suplimentar, atunci o canapea multifunctionala cu spatiu de depozitare iti poate oferi tot confortul de care ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *