Bohemian Rhapsody – film biografic
3 mins read

Bohemian Rhapsody – film biografic

Desi nu sunt adepta filmelor 2D pentru care trebuie sa dau bani la cinema – cand pot foarte bine sa astept sa apara online, totusi eram atat de nerabdatoare sa fiu printre primii care vad filmul „ Bohemian Rhapsody ”, incat nu a mai contat faptul ca este 2D si ca il pot vedea acasa.

Probabil a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodata, iar iubitorii muzicii Queen cu siguranta sunt de acord cu mine! Ceea ce am trait in urmatoarele 2 ore si ceva, a fost peste asteptarile mele ca telespectator intr-o simpla sala de cinema – doar ca…la un moment dat nu mai era doar o sala de cinema, era un concert al trupei Queen! Sunt extrem de recunoscatoare pentru sistemul audio de calitate din acea sala! 🙂

„ Incantata de cunostinta, Freddy Mercury! ”

Eu fac parte din categoria de oameni care, inainte de acest film, apreciau muzica lor, insa nu stiau prea multe despre solist. Asadar, vizionand „ Bohemian Rhapsody ” l-am cunoscut mai bine pe acest om genial care, atunci cand iesea pe scena, era o forta dezlantuita, in toata puterea cuvantului!

Actorul principal si-a jucat rolul perfect! Nu ma pot gandi la un alt cuvant mai bun care sa-i aduca meritele cuvenite! A fost pur si simplu perfect! Filmul contureaza lupta interioara a lui Freddy, framantarile si incercarea sa, atat de a iesi din tipare, cat si de a-si gasi locul intr-o societate extrem de severa!

Vazand „ Bohemian Rhapsody ”, am dat un alt inteles piesei „ The show must go on! ” pentru ca asta a facut Freddy Mercury pana la final – a continuat show-ul grandios!

Necunoscutii din sala de cinema!

Desi nu era foarte aglomerat, erau totusi destui oameni – necunoscuti, care alesesera ca si mine, acea seara pentru a vedea filmul „ Bohemian Rhapsody ”. Nu am ales din intamplare acest subtitlu – pe parcursul filmului, uitandu-ma in jur, de multe ori cu lacrimi in ochi si fredonand piesele trupei Queen, am constatat cu o placere surprinzatoare ca si ceilalti oameni alaturi de care imparteam sala de cinema, faceau acelasi lucru! Atunci am avut sentimentul unic ca nu mai suntem simpli straini – ca impartim aceeasi fascinatie, placere si dragoste pentru tot ce a insemnat trupa Queen si Freddy Mercury! In acele aproximativ 2 ore, am impartasit cu totii aceleasi sentimente, iar finalul ne-a surprins fredonand impreuna piesele cantate de trupa, la concertul „ Live Aid ”, cu lacrimi in ochi si cu emotie!

Concluzii de final!

Filmul „ Bohemian Rhapsody ” este cu siguranta o capodopera cinematografica, iar vizionarea lui la cinema, a fost o experienta unica de care m-am bucurat nu doar alaturi de prietenii care ma insotisera la film, ci si impreuna cu toti oamenii necunoscuti care, la final, nu mai erau doar straini!

Aceasta productie a reusit sa depaseasca cu mult granitele unui simplu film, iar capodoperele muzicale ale formatiei Queen cu siguranta se vor auzi si de acum inainte, timp de multe generatii viitoare!

Daca nu v-ati dat seama deja :), recomand cu incredere sa vizionati acest film biografic si garantat nu veti regreta ca ati rupt din timpul liber pentru a-l vedea! Filmul  „ Bohemian Rhapsody ” se adreseaza atat persoanelor care iubesc acest gen de muzica si formatia Queen, cat si celor care sunt doar curiosi sa vada despre ce este vorba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *