Cele mai interesante filme 2018
3 mins read

Cele mai interesante filme 2018

Iată care sunt cele mai interesante filme 2018, de văzut:

The Greatest Showman

Filmul Cel mai mare Showman este muzicalul de debut al ambițiosului regizor de film, Michael Gracie, cu interpretarea lui Hugh Jackman. Filmul este o versiune de ecranare a biografiei lui Phineas Taylor Barnum, care dorea foarte mult să devină celebru și să-și scrie numele în poveste. Și dacă la început a fost urmat de eșecuri și eșecuri, după ce a pierdut totul și când părea că  întreaga lume s-ar fi întors împotriva lui, a inventat un spectacol fascinant de circ, care a devenit o senzație reală în întreaga lume.

Barnum a adunat oameni cu un aspect incredibil de special, aranjând spectacole cu ei. Femeia este un gigant. Gemeni siamezi, femei cu păr facial și multe altele, care mai târziu s-au transformat ântr-un boom pentru spectacolul omniprezent, datorită popularității largi a unor astfel de spectacole de circ. Personajul principal începe să-și câștige ideea și emisiunile sale, împreună cu un circ care traversează întreaga hartă a Statelor Unite ale Americii, în curând câștigând bani și faimă. Spectacolele organizate de el depășesc limitele continentului american, fiind răspândite în întreaga lume.

Distribuția filmului trebuie mai întâi să atragă toți fanii și admiratorul actorului legendar Hugh Jackman, dar pe lângă el, în acest muzical de lux și spectaculos, participă și Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zendaya, Zac Efron și multe alte vedete.

Dangerous Game Sloane

Filmul Jocul Periculos al lui Sloane va dezvălui publicului un thriller politic al regizorului John Madden, cunoscut pentru genurile de gen  Killer and Payback , precum și pentru seria de filme Hotel Marigold . Povestea va cuprinde viața lobbyiștilor din Washington care s-au împărțit în opinia lor după controlul armelor. Unul dintre acești rechini ai politicii, va fi personajul principal incredibil de riscant, fascinant și solicitat în afacerea ei.

Elizabeth Sloan are o mare reputație ca cel mai sexy lobbyist din afacerile politice ale Statelor Unite ale Americii. Ea își asumă responsabilitatea de a conduce o campanie în cazul limitării armei, care se confruntă cu rivali puternici și poate chiar amenința viața celor dragi. Măsurile disperate necesită luarea unor decizii riscante, precum și capacitatea de a gândi înainte toți pașii si planurile adversarilor săi. În caz contrar, toate acestea ar putea-o costa pe Sloan, carieră sau chiar mai mult.

Filmul este regizat de celebrul regizor Jessica Chastain ( Big Game, Crimson Peak ). Compania din această drama tensionată și acționată este formată din vedete precum John Lithgow ( Payback, Interstellar ), Alison Pill ( Bouncer, Scott Pilgrim vs. All ), Michael Stulbarg ( Formă de apă, Sosire, Dr. Strange ), Douglas Smith ( Terminator: Genesis, Wuggie: Consiliul diavolului Noah Robbins, David Wilson Barns, Grace Lynn Kung, Aaron Hale, Ali Mukaddam și alți actori de la Hollywood. Filmul a fost filmat în 2016 și a fost nominalizat pentru Globul de Aur în 2017 pentru cea mai bună actriță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *