Coșuri pătuțuri – pentru un somn odihnitor încă din prima zi
3 mins read

Coșuri pătuțuri – pentru un somn odihnitor încă din prima zi

Bebelușii nu vor putea dormi în prima perioadă a vieții direct în pătuțuri. O alternativă sănătoasă și sigură pentru cei mici o reprezintă coșurile pentru pătuțuri.

Pe Vivre vei găsi o selecție largă de coșuri pătuțuri din bumbac, materiale naturale, cu bază detașabilă sau pentru baldachin, pe care să le utilizezi cu ușurință în camera copiilor.

Pentru a crea un design interior potrivit pentru bebeluși, îți propunem o gamă largă de piese de mobilier nou născuți, pătuțuri bebe, mobilă dormitor, culcuș bebeluș, set pătuț cu accesorii bebeluși, la prețuri accesibile, pentru ca cel mic să doarmă cât mai confortabil.

Ce fel de coșuri pătuțuri găsești pe Vivre?

• Coșuleț bebeluș pentru dormit;
• Coșuleț cu bază detașabilă;
• Coșuleț pentru baldachin;
• Coșuri pătuțuri din bumbac, diverse modele;
• Coșuri pătuțuri din materiale naturale.

Poate dormi un nou-născut în coșuri pentru pătuțuri?

Bebelușii pot dormi încă din prima zi de viață într-un coșuleț pentru pătuț. Acesta poate fi folosit atât ziua, cât și noaptea, oriunde te-ai afla. Coșurile pentru pătuț, landourile pliabile, baby nest cu bază detașabilă au marele avantaj de a putea fi transportate cu ușurință în toată casa. Sunt ușoare și vin însoțite de mânere de transport, pentru ca bebelușul să nu fie trezit atunci când vrei să-l muți din living în dormitor sau în pătuț.

Coșurile pentru pătuțuri de pe Vivre sunt accesibile ca și preț și reprezintă o investiție durabilă și rentabilă. Fiindcă cei mici iubesc somnul confortabil, coșulețele au un design special, care efectiv îi îmbrățișează în timpul somnului.

Coșuri pătuțuri bebeluși – factori de care să ții cont atunci când le alegi

Chiar dacă poate părea o alegere relativ ușoară, este important să acorzi o mai mare atenție atunci când alegi coșuri pătuțuri pentru bebelușul tău.

Coșurile sunt recomandate până la vârsta de 4 luni, însă în funcție de greutatea și înălțimea bebelușului, pot fi folosite și peste 4 luni. Este recomandat să renunți la utilizarea coșurilor pentru bebeluș atunci când cel mic va începe să se ridice. Însă, dacă vei dori să-l folosești în continuare, îl poți folosi în pătuț.

Majoritatea coșurilor sunt confecționate din bumbac, un material prietenos cu pielea bebelușului. Cel mic va dormi astfel liniștit și confortabil. Pe Vivre poți găsi atât coșuri pătuțuri din bumbac, cât și din coji de porumb sau răchită.

Dacă vei dori să muți coșurile prin casă, alege un model care dispune de mânere de transport. Acestea trebuie să fie rezistente, puternice și ușor de utilizat.

De obicei, coșurile pentru pătuțuri vin cu o saltea din spumă, lenjerie și păturică, realizate din bumbac natural, pentru ca cel mic să fie cât mai confortabil și protejat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *