„ Meet the parents ” ( 2000 )
3 mins read

„ Meet the parents ” ( 2000 )

Cu siguranta nu putini dintre voi au vazut si revazut una dintre cele mai bune si spumoase comedii ale tuturor timpurilor – „ Meet the parents ”. Cu o distributie de exceptie, momente tragic-comice si o intriga care prezinta totusi multe relatii reale dintre viitorul ginere si socru, comedia romantica „ Meet the parents ” are capacitatea de a va detasa de probleme si de a va destinde cat timp ruleaza.

Subiectul filmului

Gaylord Focker ( Ben Stiller ) constata ca are probleme mult mai mari decat numele… unic pe care il poarta, in momentul in care afla ca trebuie sa ceara prima data mana femeii pe care o iubeste, nu ei asa cum a planuit, ci… tatalui ei, Jack Byrnes ( Robert De Niro ), un fost agent C.I.A. extrem de dur, suspicios si… morocanos, mai ales in momentul in care fetita lui vine acasa intr-un weekend cu un iubit nou pe care il cheama… Gaylord Focker.

Ostilitatile dintre cei doi apar foarte rapid, declansand mici drame in familie, ce culmineaza, in final cu despartirea celor doi tineri indragostiti. Nu doar ca tatal lui Pam ( Teri Polo ) nu il accepta pe Focker, ci vrea ca aceasta sa se desparta de el si sa se intoarca la fostul iubit, considerat o alegere mult mai potrivita pentru fetita lui.

In final, dupa multe dispute, presiuni si situatii absurde ce apar permanent in decursul weekendului, cei doi tineri indragostiti de despart. Pamela ramane la parinti, langa tatal care este convins ca despartirea a fost cea mai buna varianta, iar Greg ( asa cum prefera sa i se spuna si se intelege de ce ), se vede nevoit sa se intoarca acasa fara femeia iubita si cu inelul de logodna inca in buzunar.

Insa, despartirea de Greg o face pe Pamela extrem de nefericita, iar Jack isi da seama cat de mult a gresit punand doar piedici in calea relatiei lor, asadar, hotarat sa-si rascumpere greselile facute si sa-si vada fata din nou fericita, isi inghite mandria si reuseste sa-l aduca inapoi pe Greg.

Finalul productiei prezinta nunta superba dintre Pam si Greg, si un tata socru mult mai tolerant si mai impacat cu ideea ca fiica lui se numeste acum Pamela Focker.

Distributia filmului

  • Gaylord Greg Focker – Ben Stiller;
  • Jack Byrnes – Robert De Niro;
  • Pam Byrnes – Teri Polo;
  • Kevin Rawley ( fostul iubit al Pamelei ) – Owen Wilson;
  • Dina Byrnes ( mama ) – Blythe Danner.

Actorii au reusit sa transforme comedia „ Meet the parents ” intr-un succes rasunator la Hollywood, filmul inregistrand incasari de peste 300 de milioane de dolari in intreaga lume. De asemenea, a fost ales de revista „ People s Choice ” drept cea mai buna comedie, la un an de la debut, in 2001.

Pareri de final!

Meet the parents ” este genul de film care se poate viziona alaturi de intreaga familie, intr-o vineri seara. Are toate ingredientele unei comedii spumoase si, pana in ziua de astazi, inca face deliciul iubitorilor de comedii. Iar urmatoarele doua productii ce ii are in prim-plan pe aceeasi protagonisti indragiti, s-au bucurat de un succes aproape la fel de mare ca prima! Cu siguranta este o trilogie ce merita vizionata si revizionata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *